KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wiadomości

Zebranie z rodzicami

Szanowni Państwo, uprzejmie informujemy, że dnia 7.09.2021 odbędą się zebrania rodziców z wychowawcami klas . Szczegółowy rozkład godzin i miejsc zebrań dla każdej klasy, znajduje się w linku poniżej. Serdecznie zapraszamy wszystkich rodziców. Rozkład godzin i miejsc zebrań...

Zapisy do świetlicy szkolnej

Szanowni Państwo, serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych do świetlicy szkolnej, czynnej codziennie od 7.00 do 17.30. Aby zapisać dziecko do świetlicy należy wypełnić Kartę zgłoszenia. Z menu głównego należy wybrać zakładkę DOKUMENTY, a następnie DOKUMENTY DO WYPEŁNIENIA. W przypadku samodzielnego powrotu dz...

Zapisy na obiady

Szanowni Państwo, uprzejmie informujemy, że w nowym roku szkolnym 2021/2022 zapisu na obiady dokonujemy wyłącznie w formie elektronicznej . Aby zapisać dziecko na obiady należy wybrać zakładkę UCZEŃ/RODZIC z menu głównego, a następnie zakładkę OBIADY. Na samym dole znajduje się deklaracja obiadowa, któr...

Rozpoczęcie roku szkolnego 2021/2022

Rozpoczęcie roku szkolnego 2021/2022 - 1 września 2021 r.   Uczniowie klas II-VIII spotykają się ze swoimi wychowawcami w salach lekcyjnych. Wychowawcy czekają na uczniów przy wejściu do szkoły o ściśle określonych godzinach (poniżej). Uczniowie wchodzą do budynku pojedynczo. Usta i nos zakrywają masecz...

Akcja Lato w mieście 2021

Witamy, w załączniku znajdą Państwo szczegółowy harmonogram Akcji Lato w Mieście. Organizatorzy Akcji zastrzegają sobie prawo do zmiany harmonogramu dnia z przyczyn od nich nie zależnych. Lato w Mieście - Grafik List do dyrektorów, nauczycieli, rodziców i uczniów...

Dobry Start - 300 zł dla ucznia

Informacje dotyczące zmian w obsłudze i wypłacie świadczeń z Programu Dobry Start (tzw. 300+)